Tratamentele pentru combaterea ţânţarilor, demarate în toate parcurile din Capitală

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că de joi vor începe tratamentele de combatere a ţânţarilor, în toate parcurile din oraş.

122 afișări
Imaginea articolului Tratamentele pentru combaterea ţânţarilor, demarate în toate parcurile din Capitală

Tratamentele pentru combaterea ţânţarilor, demarate în toate parcurile din Capitală

Nicuşor Dan a spus că tratamentele vor fi făcute de Compania Municipală Eco Igienizare. În total, vor fi făcute 14 tratamente, conform Programului Unitar de Acţiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Acţiunile de dezinsecţie se vor desfăşura pe întreg teritoriul Bucureştiului, în funcţie de condiţiile meteorologice, zilnic, în intervalul orar 22:00 – 5:00.

„Tratamentele se vor aplica în parcuri, locuri de agrement, terenuri de sport ori aferente imobilelor cu spaţii destinate locuinţelor colective – asociaţii de proprietari/locatari, cămine studenţeşti, cămine de elevi, locuinţe sociale, parcări de reşedinţă, pieţe şi târguri agroalimentare, depouri, parcări publice, cimitire, spaţii verzi de pe aliniamentele stradale ori de lângă blocuri, alte spaţii din interiorul spaţiilor deschise din domeniul public şi privat al Municipiului Bucureşti. De săptămâna trecută se derulează şi tratamente împotriva larvelor de ţânţari, în intervalul orar 7:00-15:00”, a anunţat Nicuşor Dan, pe Facebook.

Produsul biocid folosit este avizat de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor, a precizat Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici