Trei jandarmi şi un deţinut, răniţi după ce şoferul dubei în care se aflau a adormit

Trei jandarmi din Vaslui şi o persoană reţinută au fost răniţi în timpul unei misiuni, după ce duba în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, produs pe fondul oboselii la volan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

453 afișări
Imaginea articolului Trei jandarmi şi un deţinut, răniţi după ce şoferul dubei în care se aflau a adormit

Trei jandarmi şi un deţinut, răniţi după ce şoferul dubei în care se aflau a adormit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, accidentul rutier s-a produs pe DN24A, pe raza localităţii Zorleni.

Duba jandarmeriei se afla în misiune, venea din localitatea Murgeni, de unde jandarmii preluaseră în cătuşe, un bărbat ce urma să fie adus la audieri.

Pe fondul oboselii, jandarmul care se afla la volanul dubei a pătruns pe contrasens într-o curbă, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe carosabil, răsturnânud-se într-un şanţ de pe marginea şoselei.

Doi dintre jandarmii din autospecială, împreună cu deţinutul, au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

Cel mai grav este chiar jandarmul care se afla la volan, un bărbat de 42 de ani, care a suferit un traumatism toraco-abdominal şi a fost transportat la o clinică din Iaşi.

În acest caz, ancheta a fost preluată de Pachetul Militar Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici