Trei persoane prinse în avalanşă în Vârful Prislop; o persoană decedată

  • Trei persoane au fost surprinse într-o avalanşă, joi, în zona Vârfului Prislop, din judeţul Maramureş.
  • Mai multe echipaje intervin pentru salvare.
759 afișări
Imaginea articolului Trei persoane prinse în avalanşă în Vârful Prislop; o persoană decedată

Potrivit ISU Maramureş, avalanşa s-a produs în zona Vârfului Prislop, pe raza localităţii Borşa.

„Din primele informaţii, trei persoane au fost surprinse de avalanşă”, potrivit ISU Maramureş.

În zonă, pentru salvare intervin Secţia de Pompieri Vişeu de Sus, cu două echipaje EPA SMURD şi Salvamont Borşa, şi Jandarmeria Maramureş.

Potrivit Salvamont, se pare că este vorba de un grup de turişti străini aflaţi la schi de tură. Din informaţiile disponibile în acest moment, victimele sunt turişti polonezi.

O persoană este decedată, iar alte două victime sunt în viaţă şi vor fi evaluate medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici