Trei persoane rănite, în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Un microbuz care transporta 15 persoane către locul de muncă a fost implicat, luni dimineaţă, într-un accident rutier pe DN 2, în localitatea buzoiană Spătaru, trei persoane fiind rănite şi transportate la spital.

19 afișări
Imaginea articolului Trei persoane rănite, în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Trei persoane rănite, în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit agentului Amalia Vlădescu de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău, microbuzul nu era unul de transport persoane, însă în el se aflau 15 muncitori care urmau să ajungă la locul de muncă, în Bucureşti.

Maşina, înmatriculată în Brăila şi condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti. La intersecţia dintre DN 2 B şi DN 2 (E 85), şoferul microbuzului nu a respectat indicatorul "STOP", lovind în plin un autoturism cu număr de Călăraşi.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferul microbuzului şi un pasager, cel de-al treilea rănit fiind un pasager din autoturism. Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău.

Conform sursei citate, şoferul autoturismului cu număr de Călăraşi era băut, în urma testului cu aparatul Drager rezultând o concentraţie de 0,23 mg per litru alcool în aerul expirat.

Traficul în zona în care s-a produs accidental nu a fost perturbat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici