Trei răniţi într-un accident pe DN 1 în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară

Trei persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 1, între Ploieşti şi Bucureşti, în accident fiind implicate un microbuz în care se aflau 11 persoane şi o autoutilitară.

133 afișări
Imaginea articolului Trei răniţi într-un accident pe DN 1 în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară

Trei răniţi într-un accident pe DN 1 în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în localitatea prahoveană Băneşti, la câţiva kilometri de municipiul Câmpina, după ce şoferul unei autoutilitare care se îndrepta spre Ploieşti nu a păstrat distanţa suficientă faţă de un microbuz care rula în faţă şi s-a ciocnit cu acesta.

În urma impactului, două persoane din microbuz şi şoferul autoutilitarei au fost răniţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, microbuzul implicat în accident efectua transport de persoane pe ruta Măgureni - Câmpina - Ploieşti, iar în momentul producerii accidentului în maşină se aflau zece pasageri şi şoferul.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia în zona accidentului se desfăşoară cu restricţii, însă drumul nu este blocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici