Trei tineri din Giurgiu au fost arestaţi. Ei AU SPART UN CAVOU şi au furat 200 de lei dintr-un sicriu

Patru tineri din Giurgiu au fost arestaţi, iar pe numele altuia a fost emis mandat de arestare în lipsă, după ce au spart un cavou şi au furat dintr-un sicriu suma de 200 de lei.

139 afișări
Imaginea articolului Trei tineri din Giurgiu au fost arestaţi. Ei AU SPART UN CAVOU şi au furat 200 de lei dintr-un sicriu

Trei tineri din Giurgiu au fost arestaţi. Ei AU SPART UN CAVOU şi au furat 200 de lei dintr-un sicriu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în cimitirul din localitatea Vânătorii Mici, poliţiştii fiind sesizaţi de către preotul din comună că a fost profanat un mormânt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, Cristian Şuţă, cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani au forţat capacul unui cavou şi au furat dintr-un coşciug suma de 200 de lei.

Patru dintre tineri au fost duşi la Judecătoria Bolintin Vale, iar magistraţii au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de furt calificat şi profanare de morminte. Cel de-al cincilea tânăr suspect în acest caz a primit mandat de arestare în lipsă, fiind căutat de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici