Trei tineri, principalii suspecţi în cazul bătrânei găsite înjunghiată într-un apartament incendiat

Trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani sunt principalii suspecţi în cazul bătrânei găsite moartă, vineri, în apartamentul său din Negreşti (Vaslui), după ce locuinţa a luat foc şi o vecină a sunat la 112.

1189 afișări
Imaginea articolului Trei tineri, principalii suspecţi în cazul bătrânei găsite înjunghiată într-un apartament incendiat

Trei tineri, principalii suspecţi în cazul bătrânei găsite înjunghiată într-un apartament incendiat

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, trei tineri sunt principalii suspecţi în cazul bătrânei ucise în locuinţa sa din oraşul vasluian Negreşti.

Tinerii, de 15, 16 şi 18 ani, urmează să fie audiaţi de către anchetatori pentru a se stabili dacă aceştia au comis crima şi care ar fi participarea fiecăruia.

Bătrâna de 89 de ani, soţia unui fost ginecolog, a fost găsită moartă, vineri, în apartamentul său din Negreşti (Vaslui), după ce locuinţa a luat foc şi o vecină a sunat la 112, echipele de intervenţie constatând că victima era înjunghiată, aşa încât anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către poliţiştii vasluieni, trupul femeii a fost descoperit într-o baltă de sânge de către pompierii care au intervenit la stingerea flăcărilor care cuprinseseră garsoniera în care locuia femeia, fără ca victima să prezinte urme de arsuri.

Ulterior, echipajele de intervenţie au constatat că pe corpul femeii erau urme de înjunghiere, motiv pentru care poliţiştii au declanşat o anchetă.

"Incendiul a fost anunţat de către o vecină de-a victimei la numărul de urgenţă 112. În interiorul locuinţei, a fost găsită moartă proprietara, care prezenta urme de violenţă pe suprafaţa corpului. În consecinţă, se fac cercetări sub coordonarea unui procuror criminalist pentru a se stabili condiţiile în care s-a produs decesul femeii”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au constatat că singura cameră de supraveghere din zonă lipseşte, iar pe imaginile surprinse de aceasta prin sistemul de supraveghere implementat în oraş de Primăria Negreşti se observă cum respectiva cameră a fost smulsă de către un bărbat în cursul nopţii de joi spre vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici