Trupul fetiţei de 13 ani dispărută miercuri în apele Dunării, la Feteşti, a fost găsit

Trupul fetiţei de 13 ani dispărută miercuri în apele Dunării, la Feteşti, judeţul Ialomiţa, a fost găsit vineri, fiind scos de apele fluviului la mal.

285 afișări
Imaginea articolului Trupul fetiţei de 13 ani dispărută miercuri în apele Dunării, la Feteşti, a fost găsit

Trupul fetiţei de 13 ani dispărută miercuri în apele Dunării, la Feteşti, a fost găsit

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa, un bărbat din comun Făcăieni a sunat la dispeceratul instituţiei să anunţe că trupul neînsufleţit al unei fete a fost scos de curenţi, pe malul braţului Borcea al Dunării.

”Salvatorii de la Staţia de pompieri Feteşti, care au continuat căutările minorei dispărute în data de 13 iunie, inclusiv astăzi, s-au deplasat la locul indicat de apelant şi au scos pe uscat trupul”, au spus reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Fata a dispărut la kilometrul 40, pe braţul Borcea al Dunării, în zona municipiului Feteşti, şi a fost găsită la kilometrul 11, în zona comunei Făcăieni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa, fetiţa s-ar fi înecat pe braţul Borcea al Dunării, la Feteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici