Tu ştii cât te costă gadget-urile de care copilul tău are nevoie la orele online?

  • Şcoala se apropie cu paşi repezi, iar mulţi dintre elevi vor face orele tot online
  • Dacă până acum copiii se pregăteau cu caiete şi pixuri, acum îşi doresc tablete şi laptop-uri
  • Părinţii sunt nevoiţi să scoată din buzunar cel puţin 2500 lei pentru ca micuţii lor să aibă un set complet de gadget-uri
2782 afișări
Imaginea articolului Tu ştii cât te costă gadget-urile de care copilul tău are nevoie la orele online?

Coronavirusul a schimbat lista de rechizite pentru şcoală. Dacă vrei ca micuţul tău să aibă parte de cea mai bună experienţă la orele online, trebuie să îţi pregăteşti bugetul. Te costă cel puţin 1700 de lei un laptop de ultimă generaţie. Pentru ca şcolarul să fie şi la modă, trebuie să mai adaugi încă 800 de lei pentru căşti wireless, tabletă şi poate chiar o imprimantă.

Alexandru Stamate este consultant de vânzări la un magazin de profil. El îţi spune că laptopul de care copilul tău are nevoie trebuie să aibă un procesor de ultimă generaţie. Pe lângă asta, ar fi bine să aibă şi un spaţiu de stocare foarte mare şi sistemul de operare deja instalat. 

Şi cei de la Amazon s-au pregătit pentru şcoală. Fire Tablet Kids Edition este o tabletă solidă, disponibilă în mai multe culori, destinată celor de grădiniţă sau şcoală primară. Dacă cel mic nu e foarte atent şi o sparge în primii doi ani de la cumpărare, Amazon promite că o schimbă gratuit.

”În perioada aceasta laptop-urile sunt la mare căutare. Îl recomand deoarece vine cu procesor I5, de generaţia 10, ultima generaţie de procesor. Are un SSD de 512, placă video integrate şi un Windows deja instalat. Ce mai este frumos la acest laptop, are numped-ul integrat  în touchpad. Este şi compact, este un laptop de 13 inci”, a declarat Alexandru Stamate, consultant de vânzări.

autor MARINA DINU 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici