Tudor Chirilă, mesaj dur pe Facebook la adresa lui Victor Ciorbea: ”Slugărnicia e nelimitată”

Tudor Chirilă a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, care a sărit în ajutorul lui Liviu Dragnea, atacând la Curtea Constituţională legea prin care un condamnat penal definitiv nu are dreptul să fie membru al Guvernului.

4299 afișări
Imaginea articolului Tudor Chirilă, mesaj dur pe Facebook la adresa lui Victor Ciorbea: ”Slugărnicia e nelimitată”

Tudor Chirilă, mesaj dur pe Facebook la adresa lui Victor Ciorbea: ”Slugărnicia e nelimitată”

”Deci Victor Ciorbea incearca sa ne spuna ca una din marile preocupari si griji ale poporului ar fi aia ca Dragnea nu poate fi prim ministru pentru ca a fost urmarit penal si condamnat. Adica Ciorbea ne spune ca poporul iubeste condamnatii si urmaritii penali si ar vrea poporul sa vada daca legea (de bun simt) care le interzice astora sa candideze e constitutionala. Eu personal nu cred ca poporul se sinchiseste prea tare de asta. Dar cred sincer ca Ciorbea isi depaseste atributiile. Mai ales atunci cand ne spune ca pe el nu l-au sesizat cetatenii.

"N-am fost sesizat nici de partide, nici de instituţii, nici de cetăţeni, dar (...), aseară, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus că ar fi cazul ca Avocatul Poporului să intervină" Resursele pentru slugarnicie si oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploateaza la maximum. Hai sa semnam in numar cat mai mare (n.r. o petiţie de demitere a lui Ciorbea)! Poporul suntem si noi astia care gandim putin altfel”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici