Tudose, despre vizita lui Orban în spitale: O zi de campanie cu bocancii prin cenuşa de la Neamţ

  • Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose îl critică pe premierul Ludovic Orban pentru vizita de luni în spitalele din Capitală: „ O zi de campanie cu bocancii prin cenuşa de la Neamţ! O demisie ar mai curăţa un pic din această mizerie”.
  • El continuă ironia, afirmând că a fost „o zi obositoare, dar plină de succes”.
378 afișări
Imaginea articolului Tudose, despre vizita lui Orban în spitale: O zi de campanie cu bocancii prin cenuşa de la Neamţ

Tudose, despre vizita lui Orban în spitale: O zi de campanie cu bocancii prin cenuşa de la Neamţ

„Cu bocancii prin cenuşă... Ieri, 16 noiembrie 2020, a fost o zi memorabilă! A fost ziua când Orban (Ludovic) a aflat că sunt spitale în Bucureşti. Se pare că primul care a aflat a fost Orban-premieru’. Acesta l-a informat pe Orban-PNL. Au întrebat la mediu dacă mai este în atmosferă fum şi cenuşă de la Neamţ şi dl ministru le-a spus că sunt în siguranţă. Şi atunci au plecat împreună cu noul-primar-general-dă-Bucureşti în inspecţie!!! Evident la spitale! Să vadă unde locuiesc ele, spitalele, şi ce fac ele pe timp de pandemie şi să numere ei prizele şi extinctoarele”, scrie pe Facebook Mihai Tudose, europarlamentar PSD.

El continuă ironia, afirmând că a fost „o zi obositoare, dar plină de succes”.

„Toată lumea a văzut cum primarul e cu el, e cu PNL. Şi poate nu mai iese pnl pe locu’ 3 la alegeri... şi poate Orban-PNL îl mai ţine pe Orban-premierul şi după alegeri.. Aceasta a fost ziua de ieri a celor doi Orban. O zi de campanie cu bocancii prin cenuşa de la Neamţ! O demisie ar mai curăţa un pic din această mizerie”, conchide Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici