Video Tulcea: Obiect ce seamănă cu o mină marină, găsit pe braţul Chilia Veche

ISU Tulcea a fost alertat luni dimineaţă de un echipaj al Poiliţiei de frontieră că privire la faptul că pe braţul Chilia Veche, în apropiere de localitate Pătlăgeanca, a fost identificat un obiect metalic sferic care seamănă cu o mină marină.

219 afișări

Echipa pirotehnică din ISU Tulcea a fost activată, iar conducerea Inspectoratului, prin Centrul Operaţional, a informat instituţiile abilitate să intervină cu situaţia de fapt.

De asemenea, a fost informată şi Căpitănia Tulcea pentru a aduce la cunoştinţă ambarcaţiunilor din zonă ori celor care urmează să tranziteze sectorul naval al Braţului Chilia Veche despre existenţa obiectului şi să acorde o atenţie sporită.

„În acest moment, echipajul pirotehnic a identificat obiectul în dreptul km fluvial 113-114, iar împreună cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră asigură măsuri de monitorizare şi prevenire a unor evenimente până la ajungerea unei echipei de scafandri pirotehnicieni din cadrul Ministerului Apărării Naţionale care urmează să identifice obiectul şi să stabilească dacă este vorba de o mină marină istorică ori un altfel de obiect”, a transmis ISU Tulcea.

Pompierii le recomandă conducătorilor de ambarcaţiuni să respecte indicaţiile autorităţilor prezente la faţa locului şi să reducă viteza de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici