Video Turiştii blocaţi pe platoul Babele din Munţii Bucegi vor ajunge la hoteluri, după ce au fost PRELUAŢI de maşini de dezăpezire

Un număr de 146 de turişti au rămas blocaţi pe platoul Babele din Munţii Bucegi, jandarmii montani din judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Argeş intervenind pentru coborârea acestora. La ora transmiterii ştirii, maşinile au ajuns deja pe Platoul Babele pentru preluarea lor.

3648 afișări

"Maşinile de deszăpezire au ajuns deja în zona Babele şi urmează să preia turiştii care vor fi duşi până la Piatra Arsă. De aici, aceştia vor fi preluaţi cu maşinile şi duşi în Buşteni, la unităţile lor de cazare. Situaţia a fost provocată de condiţiile meteo nefavorabile şi pentru siguranţa clienţilor am fost nevoiţi să oprim funcţionarea telecabinei în această seară", a declarat Claudiu Ciubotaru, director marketing Teleferic Prahova SA, pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai spus că societatea a primit sprijinul Jundarmeriei Buşteni, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a autorităţilor locale pentru ca turiştii să fie coborâţi în cel mai scurt timp.

Jandarmii prahoveni au declarat şi ei că telecabina a fost oprită din cauza vântului foarte puternic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici