Ţurţur de 25 de kilograme, lung de trei metri, la Călăraşi

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi au intervenit, joi, la blocurile din Călăraşi pentru a îndepărta ţurţurii şi bucăţile de gheaţă de la etajele superioare, de la unul din imobile fiind îndepărtat un ţurţur de 25 de kilograme, lung de trei metri.

39 afișări
Imaginea articolului Ţurţur de 25 de kilograme, lung de trei metri, la Călăraşi

Ţurţur de 25 de kilograme, lung de trei metri, la Călăraşi (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, lt Mihai Ionescu, în urma apelurilor primite prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 s-a intervenit şi s-au rezolvat toate situaţiile, inclusiv una specială, care a apărut, în zona Big, pe strada Lalelelor, din municipiul Călăraşi.

"Aici, la blocul M 16, s-a intervenit, de asemenea, pentru înlăturarea mai multor ţurţuri de pe marginea acoperişului unui balcon de la etajul patru al imobilului, iar unul dintre ei măsura aproximativ trei metri şi cântărea circa 25 de kilograme, reprezentând un real pericol pentru trecători şi îndeosebi pentru aceia care vizitau magazinele de la parterul blocului", a declarat lt Mihai Ionescu.

Pompierii militari călăraşeni intervin în continuare pentru îndepărtarea bucăţilor mari de gheaţă cu ajutorul autoscării mecanice şi cu celelalte mijloace din dotare, iar reprezentanţii ISU Călăraşi confirmă că vor interveni la orice sesizare pentru a înlătura inerentul pericol al ţurţurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici