Ucigaşul lui Marian Cozma nu se opreşte din a comite infracţiuni. Parchetul din Győr a cerut o pedeapsă mai aspră

  • Eliberat din puşcărie pentru bună purtare în 2018, Iván Sztojka a primit o nouă condamnare, pentru alte infracţiuni.
  • Tribunalul Székesfehérvár l-a condamnat la 8 ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de fiinţe umane şi spălare de bani.
4062 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul lui Marian Cozma nu se opreşte din a comite infracţiuni. Parchetul din Győr a cerut o pedeapsă mai aspră

Iván Sztojka

Bărbatul a luat legătura cu victima, pe care o cunoscuse anterior din despre care ştia că lucra ca prostituată. Iván Sztojka i-a luat banii fetei, care l-a reclamat la Poliţie. 

Potrivit Parchetului General de Apel Győr, în cazul lui Iván Sztojka, care şi-a exploatat iubita, este justificată modificarea încadrării, de la spălare de bani la proxenetism şi trafic de persoane, motiv pentru care se impune o pedepsă mai aspră.

Se menţionează că bărbatul şi-a schimbat doar numele, nu şi stilul de viaţă, iar în timpul liberării condiţionate a mai comis o infracţiune.

Cine este Iván Sztojka

Handbalistul român Marian Cozma a fost asasinat pe 8 februarie 2009, fiind înjunghiat în inimă în faţa unui club de noapte. A murit aproape instantaneu din cauza rănilor.

Găsiţi vinovaţi de crimă de gradul I şi II de crimă, Raffael Sándor şi Németh Győző au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, iar inculpatul de gradul III, Iván Sztojka, a primit 20 de ani de închisoare în primă instanţă, dar în a doua instanţă, Raffael Sándor şi Németh Győző au primit câte 18 ani.

Iván Sztojka a fost eliberat în 2018, dar de atunci a revenit în închisoare.

.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici