Udrea: E necesară o lege care să rezolve problema câinilor maidanezi. ONG-urile n-au soluţii

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a susţinut, miercuri, la videochat-ul Realitatea TV, că este necesară adoptarea unei legi care să rezolve problema câinilor maidanezi, ea apreciind că acţiunile lui Traian Băsescu în acest sens, atunci când era primar general, au fost oprite "populist".

91 afișări
Imaginea articolului Udrea: E necesară o lege care să rezolve problema câinilor maidanezi. ONG-urile n-au soluţii

Udrea: E necesară o lege care să rezolve problema câinilor maidanezi. ONG-urile n-au soluţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va trebui să nu ne mai ascundem după protestele unor ONG-uri care nu au soluţii", a adăugat Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti a susţinut că trebuie elaborată o lege, care să fie supusă dezbaterii publice, dar care să rezolve această "problemă naţională".

Elena Udrea a apreciat că o astfel de lege va trebui să prevadă ca animalele de companie să aibă elemente de identificare a lor şi a stăpânilor lor. De asemenea, în opinia sa, sunt necesare sancţiuni pentru cei care abandonează animalele, dar şi măsuri de susţinere a persoanelor care au în grijă un animal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici