Udrea: Ministerul ar putea construi un complex balnear în nordul Bucureştiului

Ministerul Turismului s-ar putea implica în construirea unui complex balnear în nordul Bucureştiului, pentru a demonstra şi exploata potenţialul balnear al Capitalei, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ministrul de resort, Elena Udrea.

56 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ministerul ar putea construi un complex balnear în nordul Bucureştiului

Udrea: Ministerul ar putea construi un complex balnear în nordul Bucureştiului (Imagine: Andreea Balaurea - Mediafax Foto)

"Aş dori ca ministerul să se implice în exploatarea izvoarelor termale din nordului Bucureştiului. Acum urmează să găsim formula legală pentru construirea unui complex balnear în zona izvoarelor termale despre care am mai pomenit", a declarat Udrea, miercuri, la Târgul Internaţional de Turism la Madrid, care se desfăşoară în perioada 28 ianuarie-1 februarie.

Ea a adăugat că studiul de fezabilitate pentru construirea complexului va fi făcut în maxim o lună, când bugetul Ministerului Turismului va fi aprobat.

"Complexul va avea un hotel, un centru de înfrumuseţare şi tratament şi poate chiar şi ştranduri. Ministerul vrea să se implice într-un asemenea proiect, pentru că vrem să demonstrăm că potenţialul balnear al Capitalei poate fi exploatat", a spus Udrea.

Ministrul a menţionat că nu poate spune încă valoarea investiţiei şi nici locaţia exactă a viitorului complex.

"Aş vrea să terminăm acest complex în mandatul meu. În mod normal, construcţia lui nu poate dura mai mult de doi ani", a spus Udrea.

Elena Udrea a declarat, în urmă cu două săptămâni, că îşi propune ca prioritate promovarea turismului balnear din România şi spune că Bucureştiul poate fi transformat într-o destinaţie de turism cu profil balnear.

Citeşte şi:

Udrea vrea să transforme Bucureştiul într-o destinaţie de turism balnear

Udrea: Prin exemplul cu apa termală din Capitală am vrut să arăt că nu se ştie potenţialul turistic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici