Ultimii români implicaţi în accidentul din Ungaria au părăsit Aradul, cu destinaţia Praga

Ultimii 12 pasageri implicaţi în accidentul de autocar care a avut loc, joi, lângă localitatea ungară Mako, au părăsit Aradul abia în noaptea de vineri spre sâmbără, după 14 ore de aşteptare în autogara din oraş, fiind preluaţi de un autocar care i-a dus la Praga, destinaţia lor iniţială.

2 afișări
Imaginea articolului Ultimii români implicaţi în accidentul din Ungaria au părăsit Aradul, cu destinaţia Praga

Ultimii români implicaţi în accidentul din Ungaria au părăsit Aradul, cu destinaţia Praga

Autocarul a venit abia după miezul nopţii, iar plecarea a fost cu puţin înainte de ora 01,00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oamenii au fost revoltaţi, spunând că pe lângă că au aşteptat de la ora 11,00 a zilei de vineri, spunându-li-se că vor fi duşi cu o cursă specială, chiar şi autocarul de cursă regulată spre Praga, care i-a preluat în cele din urmă, a întârziat o oră.

Înainte de plecare, românii au spus că au răni uşoare care le permit să-şi reia lucrul şi că nu vor să renunţe la contractele de muncă pe care le au cu şantiere de construcţii din Praga.

Primii 12 pasageri care au plecat în localităţile de domiciliu, vineri la ora 12,05, din autogara Arad, au spus că au răni şi nu mai pot merge la lucru. Alţii au spus că după accident preferă să rămână cu familiile, care şi-au făcut griji. Unii dintre ei au declarat că aşteaptă despăgubiri de la Atlassib, în baza asigurărilor pe care le-au plătit.

Şapte persoane au murit şi 16 au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un autocar înmatriculat în Cehia, având la bord turişti români, produs în apropiere de Mako, în sudul Ungariei, în primele ore ale dimineţii de joi, a anunţat poliţia ungară, citată de MTI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici