Un alt bărbat a murit din cauza frigului în judeţul Botoşani

Un bărbat în vârstă de 54 de ani dintr-o comună botoşăneană a murit de frig, marţi, fiind al treilea caz de deces din cauza gerului înregistrat în judeţul Botoşani în ultimele două zile.

25 afișări
Imaginea articolului Un alt bărbat a murit din cauza frigului în judeţul Botoşani

Un alt bărbat a murit din cauza frigului în judeţul Botoşani (Imagine: MediafaxFoto)

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din comuna botoşăneană Stăuceni, a fost găsit în şoc hipotermic, marţi dimineaţă, de către fiul său care a apelat ambulanţa.

"Am fost solicitaţi pentru o persoană aflată în şoc hipotermic. În urma solicitării, am constatat decesul. Persoana era decedată, din cauza frigului, de câteva ore", a declarat Constantin Andone, medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

În cursul nopţii, în judeţul Botoşani au fost înregistrate temperaturi de minus 30 de grade Celsius, iar marţi dimineaţă, la ora 7.00, la staţia meteo din municipiul Botoşani temperatura înregistrată era de minus 29,2 grade Celsius.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea botoşăneană Suharău, a murit, luni, din cauza gerului, iar un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna botoşăneană Hlipiceni a murit de frig, duminică seară, el fiind găsit căzut în curtea casei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici