Un alt cutremur s-a produs în această după-amiază, la o oră după cel din Vrancea. Ce magnitudine a avut

  • Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs, vineri după-amiază, în Vrancea, la o adâncime de 140 de kilometri.
  • Un alt cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs, vineri după-amiază, în Buzău.
  • Este al doilea seism produs într-o oră, după cel din judeţul Vrancea.
1913 afișări
Imaginea articolului Un alt cutremur s-a produs în această după-amiază, la o oră după cel din Vrancea. Ce magnitudine a avut

A fost cutremur în Vrancea. Ce magnitudine a avut

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, vineri la ora 16.38 s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 3,5, la adâncimea de 140 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 61 km E de Braşov, 71 km NE de Ploieşti, 121 km S de Bacău, 124 km N de Bucureşti, 128 km V de Brăila, 130 km V de Galaţi, 141 km NE de Piteşti, 176 km E de Sibiu, 189 km N de Ruse şi 203 km SV de Iaşi.

Cu o oră mai devreme, un alt seism a avut loc în judeţul Vrancea, cu magnitudinea 3.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, vineri la ora 15.37 s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 3, la adâncimea de 140 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 79 km E de Braşov, 90 km NE de Ploieşti, 106 km S de Bacău, 112 km V de Galaţi, 113 km V de Brăila, 139 km N de Bucureşti, 163 km NE de Piteşti, 185 km SV de Iaşi şi 193 km E de Sibiu.

Ultimul cutremur în România a avut loc în această săptămână, marţi 6 iunie. Acesta s-a produs în zona seismică Vrancea şi a avut magnitudinea 4,4. Seismul a fost resimţit şi de locuitorii din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici