Video Un alt fel de „singur acasă”: Bambi, salvat dintr-un râu din judeţul Hunedoara

Ziua de Crăciun i-a adus unui pui de căprioară, poznaş şi neatent, din judeţul Hunedoara, o experienţă greu de uitat: a căzut într-un pârâu, cu apă foarte rece de unde nu mai putea ieşi, malurile fiind abrupte şi mult prea înalte pentru puterile lui. El a fost salvat de pompieri.

327 afișări

Obişnuiţi cu astfel de intervenţii, pompierii Detaşamentului Petroşani, folosind accesoriile utilizate pentru puii de căprioară neascultători, precum scări culisabile, corzi de salvare şi prelate, l-au scos din apa aproape îngheţată pe „Bambi” şi l-au dus în siguranţă acolo unde-i este locul, în pădure.

Având şi sprijinul Poliţiei Vulcan, acesta a fost eliberat şi dus în pădure, unde puiul unde îşi poate regăsi familia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici