Un avion ultrauşor şi un autoturism au fost distruse în urma unui incendiu la un garaj, în Argeş

Un avion ultrauşor de agrement şi un autoturism Mercedes au fost distruse, în urma unui incendiu izbucnit, duminică noapte, în garajul unui bărbat din localitatea argeşeană Bascov, cauza flăcărilor fiind un redresor lăsat sub tensiune.

96 afișări
Imaginea articolului Un avion ultrauşor şi un autoturism au fost distruse în urma unui incendiu la un garaj, în Argeş

Un avion ultrauşor şi un autoturism au fost distruse în urma unui incendiu la un garaj, în Argeş (Imagine: Cristi Cimpoes / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti.

"Incendiul a izbucnit duminică noapte, în jurul orei 2.00, şi s-a intervenit imediat pentru stingerea lui. Au ars elementele combustibile ale unui autoturism, un avion ultrauşor, pereţii garajului, materialele combustibile ale unui motocultor, zece banchete de autocar, un dozator, o motocositoare. Sursa incendiului a fost efectul termic al curentului electric, iar cauza o constituie aparate electrice lăsate sub tensiune şi nesupravegheate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slăvoiu.

Potrivit proprietarului, pagubele ajung la aproximativ 600.000 de lei, fiind distrus avionul ultrauşor de agrement, un autoturism Mercedes E Classe şi alte bunuri.

Proprietarul garajului a declarat că îşi cumpărase avionul din Franţa, cu eforturi financiare mari, şi nu era asigurat.

Surse din cadrul anchetei au afirmat că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui redresor electric lăsat sub tensiune.

Intervenţia a fost dificilă din cauza spaţiului îngust şi a faptului că garajul este construit pe structură metalică, acoperit cu plăci de azbociment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici