Video Un bărbat a fost arestat după ce ar fi violat şase fetiţe. Patru dintre victime erau nepoatele agresorului - VIDEO

Un bărbat de 56 de ani din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, joi, pentru viol şi corupţie sexuală, după ce ar fi abuzat şase fetiţe, patru dintre acestea fiindu-i nepoate.

5655 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, bărbatul a fost iniţial reţinut, iar instanţa a admis propunerea procurorilor, dispunând arestare preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

"Lucrătorii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de părinţi că cele patru fiice ale lor au întreţinut relaţii sexuale cu bunicul lor din localitatea Corneşti, în perioada iunie-august, pe când se aflau în vizită la bunici. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că acesta a întreţinut relaţii sexuale şi cu alte două minore, în vârstă de 12 şi 14 ani, ambele din localitatea Corneşti. Procurorii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar acum judecătorii au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 29 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost reţinut după ce ar fi violat şase fetiţe, la audieri fiind lovit şi înjurat de părinţii copilelor, fiind nevoie de intervenţia oamenilor legii.

Joi, părinţii celor şase fetiţe au venit la postul de poliţie din comuna Dragomireşti, unde agresorul era audiat. La ieşirea din sediul Poliţiei, părinţii copilelor au început să-l lovească şi să-l înjure pe agresor, fiind nevoie de intervenţia oamenilor legii.

"Este un nenorocit, nu merită să mai stea cu noi. A violat şase fetiţe, iar patru îi sunt nepoate. Unuia ca ăsta îi trebuie închisoarea pe viaţă, nu ar mai trebui să vadă libertatea. L-au scăpat poliţiştii, altfel îl băteam de îi mergeau fulgii", a declarat părintele unei fetiţe.

Bărbatul a fost supus şi testului poligraf pe care l-a picat, la toate întrebările aparatul arătând că acesta ascunde adevărul.

Poliţiştii au găsit şi oracolul uneia dintre fetiţe, unde aceasta a scris că a fost martora unei scene de viol dintre suspect şi o altă minoră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici