Un bărbat a fost împuşcat în zona unei benzinării din cartierul bucureştean Băneasa

Un bărbat a fost împuşcat, vineri seară, în zona unei benzinării din cartierul bucureştean Băneasa, fiind transportat, în stare stabilă, la Spitalul Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi SMURD şi ai Poliţiei Capitalei.

567 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost împuşcat în zona unei benzinării din cartierul bucureştean Băneasa

Un bărbat a fost împuşcat în zona unei benzinării din cartierul bucureştean Băneasa (Imagine Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Oficiali din Poliţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că victima a intrat, în jurul orei 20.15, în benzinăria de pe bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate.

Angajaţii benzinăriei au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD şi unul de la Secţia 2 de Poliţie.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, bărbatul are o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă.

"Este stabil, însă, pentru că are o plagă abdominală, aceasta trebuie investigată şi se va stabili dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală", a mai spus Opriţa.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a fost împuşcat bărbatul, fiind audiaţi martori şi urmând să fie vizionate imagini ce au putut fi înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici