Un bărbat a fost lovit de un autobuz al liniei 330, în Bucureşti

Autobuzul de pe linia 330 din Capitală a lovit, joi, o persoană, la intersecţia străzilor Nicolae Grigorescu şi Constantin Brâncuşi, după ce s-a ciocnit cu un autoturism şi a intrat pe spaţiul verde dintre benzile de circulaţie, trei călători din autobuz fiind răniţi uşor în urma accidentului.

51 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost lovit de un autobuz al liniei 330, în Bucureşti

Un bărbat a fost lovit de un autobuz al liniei 330, în Bucureşti (Montaj foto)

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că autobuzul de pe linia 330 a lovit un bărbat, în vârstă de 65 de ani. Bărbatul, care a fost lovit la cap, a fost transportat la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Capitală.

Alte două tinere, în vârstă de 16 şi, respectiv, 21 de ani, au fost rănite uşor, acestea refuzând să fie transportate la spital, a mai spus Opriţa.

Daniel Piştea, inspector principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, că trei persoane care se aflau în autobuz au fost rănite uşor.

Acesta a explicat că autobuzul s-a ciocnit cu un autoturism Skoda care venea din sens opus. Cele două autovehicule s-au întâlnit în intersecţie, moment în care şoferul autoturismului a virat, iar autobuzul l-a zgâriat pe toată partea stângă. În urma impactului, autobuzul a intrat pe spaţiul verde dintre benzile de circulaţie, unde a lovit o persoană şi a dărâmat un copac.

Poliţiştii rutieri urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a stabili cauza exactă a accidentului. Totodată, aceştia urmează să stabilească dacă bărbatul a fost lovit pe spaţiul verde sau pe carosabil, a mai spus Piştea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici