Un bărbat a găsit în zăpadă 1.000 de lei şi a dus banii la Poliţie

Un ieşean din comuna Valea Seacă a găsit în zăpadă, pe o stradă din Paşcani, 1.000 de lei şi a predat banii la Poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1554 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a găsit în zăpadă 1.000 de lei şi a dus banii la Poliţie

Un ieşean a găsit în zăpadă 1.000 de lei şi a dus banii la Poliţie

Poliţiştii de la secţia din Paşcani au anunţat, miercuri, că au avut de rezolvat un caz mai puţin obişnuit.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Valea Seacă a mers, marţi, să predea autorităţilor 1.000 de lei. Bărbatul a declarat că a găsit banii pe o stradă din Paşcani, în zăpadă.

Poliţistii au preluat banii şi au început cercetările pentru a-l indentifica pe cel care i-a pierdut.

În semn de apreciere pentru gestul său, conducerea Poliţiei municipiului Paşcani a transmis bărbatului o scrisoare de mulţumire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici