Un bărbat a murit, iar trei tinere dintr-o echipă de volei au fost rănite într-un accident

Un bărbat a murit, iar trei tinere, membre ale echipei de volei a unui club sportiv şcolar din Baia Mare, au fost rănite, într-un accident petrecut, vineri după-amiază, pe DN 1, în zona localităţii clujene Apahida, după ce autoturismul condus de bărbat a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul în care erau sportivele.

54 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit, iar trei tinere dintr-o echipă de volei au fost rănite într-un accident

Un bărbat a murit, iar trei tinere dintr-o echipă de volei au fost rănite într-un accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe DN 1, Cluj-Napoca - Apahida, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz care transporta mai multe jucătoare ale unei echipe de volei din Maramureş,.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat că trei fete din microbuz au fost rănite uşor.

"Şoferul autoturismului care a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul a decedat, iar trei fete membre ale unei echipe de volei din Maramureş au fost rănite uşor", a spus Gina Pop.

Potrivit subinspectorului Sorin Precup de la Poliţia Rutieră Cluj, autoturismul Opel cu numere de Bucureşti a intrat pe contrasens în dreptul kilometrului 13.

"Cauza probabilă a accidentului este oboseala la volan. Şoferul autoturismului a intrat pe contrasens, a lovit microbuzul şi a decedat", a spus Precup.

Şoferul microbuzului, Sorin Moge, a declarat, la rândul său, ca s-a trezit pur şi simplu cu maşina în faţa sa.

"Am încercat să evit cât pot, dar nu am reuşit să evit accidentul. În microbuz erau nouă fete, componente ale echipei de volei a Clubului Sportiv Şcolar nr. 2 Baia Mare şi antrenorul. Aveam meci la Caransebeş, dar nu vom mai juca, în urma acestui accident", a spus Moge.

Sportivele au fost duse la Unitatea de Primire Urgenţe din Cluj pentru investigaţii.

Traficul se desfăşoară cu dificultate în zona producerii accidentului, unde s-au format cozi de maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici