Un bărbat a pătruns noaptea într-o unitate medicală din Sectorul 1. S-a semnat pe uşi

Un bărbat a pătruns în noaptea de miercuri spre joi într-o unitate medicală din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta s-a semnat cu un marker pe uşi şi pe alte bunuri şi a furat două pungi cu ser fiziologic.

307 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a pătruns noaptea într-o unitate medicală din Sectorul 1. S-a semnat pe uşi

Poliţiştii de la Secţia 1 au fost sesizaţi, joi dimineaţă, prin apel la 112, de către reprezentanţii unei unităţi medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică. Apelantul le-a spus că, în cursul nopţii, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituţiei, în zona administrativă, unde s-a semnat cu un marker pe fişete, uşi, precum şi pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici