Un bărbat a vândut pe internet teste PCR negative

  • Un bărbat a vândut pe internet teste PCR negative pentru cei care aveau nevoie de acestea ca să meargă la serviciu sau să călătorească.
  • Poliţiştii au ridicat de la domiciliul suspectului mai multe documente, telefoane mobile şi carduri bancare.
172 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a vândut pe internet teste PCR negative

Un bărbat a vândut pe internet teste PCR negative

Un bărbat a vândut pe internet, de la începutul anului şi până acum, teste PCR negative pentru cei care aveau nevoie de acestea ca să meargă la serviciu sau să călătorească.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul unui bărbat bănuit de comiterea unei infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale.

Conform poliţiştilor, în perioada februarie – aprilie 2021, persoane necunoscute au postat mai multe anunţuri pe un site prin care, în schimbul unor sume de bani, eliberează teste PCR negative, ce puteau fi folosite de cei interesaţi pentru prezentarea la locul de muncă sau în scop de călătorie.

În urma investigaţiilor a fost identificat un bărbat, care a postat anunţuri din conturi deschise cu date nereale, oferind spre vânzare teste PCR cu rezultat negativ, teste care nu se efectuau în realitate, ci doar se trimitea pe mail cumpărătorilor un document în care erau menţionate datele acestuia şi rezultatul negativ, iar contravaloarea documentului se achita într-un cont bancar.

Poliţiştii au ridicat de la domiciliul suspectului mai multe documente, telefoane mobile şi carduri bancare.

Bărbatul a fost dus la audieri şi reţinut. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici