Un bărbat de 70 de ani, internat cu forţa în spital, a fugit de la Urgenţe. Este infectat cu COVID-19

  • Un bărbat de 70 de ani, diagnosticat cu COVID-19 a fugit din Urgenţa Spitalului Municipal
  • Omul fusese luat de acasă de poliţişti şi paramedicii de la SMURD şi internat la Spitalul de Boli Infecţioase
5788 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 70 de ani, internat cu forţa în spital, a fugit de la Urgenţe. Este infectat cu COVID-19

Un bărbat de 70 de ani, internat cu forţa în spital, a fugit de la Urgenţe. Este infectat cu COVID-19

Un bărbat de 70 de ani, diagnosticat cu COVID-19 a fugit din Urgenţa Spitalului Municipal din Timişoara. Omul a fost săltat, de acasă, de poliţişti şi paramedicii de la SMURD şi internat la Spitalul de Boli Infecţioase, relatează corespondentul MEDIAFAX.
 
Potrivit unor surse locale, bărbatul de 70 de ani, angajat al unei firme de pază, ar fi fost trimis de şefii săi la spital, în data de 3 martie, pentru că nu se simţea bine. Bărbatul a ajuns la Urgenţa Spitalului Municipal din Timişoara unde i-au fost recoltate probe pentru testul de coronavirus. Acesta nu a aşteptat rezultatul, iar în noaptea de 3 spre 4 aprilie a fugit din spital.
 
Aceleaşi surse au declarat, pentru MEDIAFAX, că rezultatele testului au venit la aproximativ 12 ore după ce omul a fugit din spital, iar analizele au arătat că acesta are infecţie cu coronavirus.
 
Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii şi paramedicii de la SMURD l-au găsit acasă, l-au imobilizat şi l-au dus la Spitalul de Boli Infecţioase unde a fost internat.
 
“În data de 04 martie a.c., lucrătorii Secţiei 4 de Politie, împreună cu lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în urma verificărilor efectuate s-au deplasat pe strada Cugir, unde se presupunea că se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, care ar fi fugit în noaptea de 03/04 aprilie a.c. de la UPU Spitalul Clinic Municipal. Persoana în cauza a fost imobilizată şi preluată de un echipaj SMURD, ulterior transportată la Spitalul Victor Babeş din municipul Timisoara.”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru "zădărnicirea combaterii bolilor".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici