Un bărbat din Vâlcea a împuşcat, cu o armă artizanală, câinele care i-a mâncat găinile

  • Bărbatul din Fîrţăteşti a împuşcat un maidanez care i-ar fi mâncat găinile.
  • Oamenii legii s-au sesizat din oficiu.
  • Bărbatul a folosit o armă artizanală.
1102 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Vâlcea a împuşcat, cu o armă artizanală, câinele care i-a mâncat găinile

Un bărbat din Vâlcea a împuşcat, cu o armă artizanală, câinele care i-a mâncat găinile

Un bărbat din Fîrţăteşti, judeţul Vâlcea, este cercetat de poliţişti, după ce a împuşcat un maidanez, care i-ar fi mâncat găinile. Oamenii legii au confiscat de la vâlcean 15 kg de muniţie, însemnând bile metalice şi 12 cartuşe de vânătoare,.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, oamenii legii s-au sesizat din oficiu în cazul unui bărbat de 64 de ani, din Fîrtăţeşti, care a împuşcat cu arma artizanală un câine. Animalul a murit.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a împuşcat maidanezul deoarece acesta, anterior, i-ar fi mâncat mai multe păsări din gospodărie.

Poliţiştii au făcut un control în locuinţa bărbatului, unde au verificat cum păstrează armamentul şi muniţia, fiind descoperită cantitatea de 15 kg de muniţie, respectiv bile metalice, şi alte componente folosite la confecţionarea artizanală a cartuşelor şi 12 cartuşe de vânătoare încărcate artizanal.

Muniţia a fost ridicată pentru confiscare, la fel şi o armă de vânătoare, iar cadavrul câinelui a fost transportat la sediul DSVSA pentru constatări de specialitate.

Cazul este cercetat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, pentru uz de armă fără drept, uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
armă,
gâină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici