Un bărbat este acuzat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală

Un bărbat de 32 de ani este cercetat de poliţiştii fiind suspectat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală.

476 afișări
Imaginea articolului Un bărbat este acuzat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală

Un bărbat este acuzat că a agresat sexual o tânără pe o stradă din Capitală

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 1 au anunţat că marţi au reţinut un bărbat în vârstă de 32 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Potrivit anchetatorilor „la data de 3 noiembrie 2023, în jurul orei 22.30, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 21.00, sora sa, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost abordată de către un bărbat, pe o stradă din Capitală, care, prin constrângere, ar fi atins-o în zona intimă”.

Cercetările au fost preluate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1. Astfel, a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii.

„În baza probatoriului administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că, după ce ar fi urmărit persoana vătămată, ar fi ajuns-o din urmă în dreptul imobilului în care aceasta locuieşte, moment în care ar fi prins-o şi, fără voia ei, ar fi atins-o în zona intimă, după care ar fi fugit”, au explicat anchetatorii.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, faţă de acesta, magistraţii au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
agresor,
condamnare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici