Un bărbat împuşcat în cap şi în piept, găsit de Poliţie într-o maşină aflată în sectorul 3

Un bărbat împuşcat în cap şi în piept a fost găsit de poliţişti, luni seară, într-o maşină aflată în sectorul 3, urmând să fie transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca. Bărbatul a fost găsit pe strada Ion Morţun, într-un autoturism marca Mercedes.

2469 afișări
Imaginea articolului Un bărbat împuşcat în cap şi în piept, găsit de Poliţie într-o maşină aflată în sectorul 3

Un bărbat împuşcat în cap şi în piept, găsit de Poliţie într-o maşină aflată în sectorul 3 (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Atacatorii bărbatului găsit împuşcat, luni seară, în sectorul 3 au tras cu două arme AKM (automat Kalaşnikov modificat), una dintre acestea fiind găsită de poliţişti la locul agresiunii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

La faţa locului au fost găsite şi mai multe cartuşe, potrivit aceloraşi surse.

Cercetările în acest caz, pentru tentativă de omor, au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au precizat sursele citate.

Surse din Poliţie au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, că agresorii ar fi folosit două arme şi că nu s-a stabilit deocamdată dacă bărbatul se afla în maşină sau pe stradă atunci când a fost împuşcat.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul are patru răni în piept şi una la cap. Acesta a fost găsit în urma unui apel la 112 făcut de o persoană care a anunţat că a auzit "pe cineva văitându-se că a fost împuşcat".

La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Bărbatul era conştient atunci când a fost găsit şi va fi dus la spital. Rana de la nivelul capului nu este atât de gravă, însă cele de la nivelul toracelui şi al membrelor sunt", a precizat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că strada din sectorul 3 unde a fost găsit bărbatul împuşcat se află într-o zonă-problemă pentru oamenii legii, care au avut acolo, de-a lungul timpului, numeroase intervenţii la conflicte.

Potrivit aceloraşi surse, în zona respectivă din cartierul Vitan locuiesc multe persoane violente, iar poliţiştii au trebuit să intervină în numeroase rânduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici