Un câine blocat într-o conductă a fost salvat de pompieri. Aceştia au găurit asfaltul şi conducta

  • Un câine care a rămas blocat într-o conductă a fost salvat de pompierii ieşeni.
  • Incidentul a avut loc luni în localitatea ieşeană Ciurea.
  • Pompierii au găurit asfaltul şi conducta pentru a salva animalul.
471 afișări
Imaginea articolului Un câine blocat într-o conductă a fost salvat de pompieri. Aceştia au găurit asfaltul şi conducta

Un câine blocat într-o conductă a fost salvat de pompieri. Aceştia au găurit asfaltul şi conducta

Potrivit pompierilor ieşeni, câinele a rămas blocat într-o ţeavă lungă de 30 de metri. Apelul la 112 a fost făcut de şeful pompierilor voluntari din localitatea Ciurea.

Echipajul ISU sosit la faţa locului a decis să găurească asfaltul şi conducta pentru a scoate câinele din interior. Ulterior, animalul a fost preluat de un medic veterinar şi a ajuns la un adăpost.

„Căţeluşa a fost salvată de către pompierii din Ciurea şi din Iaşi după ce au spart tubulatura. Ţin să mulţumesc pompierilor şi Politiei Ciurea care au alertat pompierii şi o asociaţie SAVE OUR HOME care a preluat-o”, a anunţat un localnic pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici