Un copil de 13 ani, împuşcat la o partidă de vânătoare în Vaslui, transportat de urgenţă la Iaşi

Un copil în vârstă de 13 ani a fost rănit grav, sâmbătă, pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui, medicii luând decizia să îl transporte de la Bârlad, la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1687 afișări
Imaginea articolului Un copil de 13 ani, împuşcat la o partidă de vânătoare în Vaslui, transportat de urgenţă la Iaşi

Un copil de 13 ani, împuşcat la o partidă de vânătoare în Vaslui, transportat de urgenţă la Iaşi

Primele informaţii primite din partea ISU Vaslui arată victima împuşcată este un copil de 13 ani care a suferit o fractură de femur. Accidentul a avut loc în jurul ore 14, pe fondul de vânătoare nr. 37 – Cârja.

„Am fost solicitaţi să transportăm cu un copil de 13 ani, de la Spitalul din Bârlad, la Spitalul Sfânta Maria, din Iaşi. Copilul are o plagă împuşcată cu fractură de femur stâng, din ce am înţeles noi în urma unei partide de vânătoare", a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Pe fondul de vânătoare unde a avut loc accidentul era prezentă şi o altă persoană adultă, un bărbat de 37 de ani. Deocamdată nu sunt informaţii dacă există un grad de rudenie între persoana adultă şi copilul rănit sau de ce era minorul pe fondul de vânătoare.

„Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul de vânătoare de pe Fondul nr. 37 – Cârja, zonă cunoscută ca Podul Colonelului. Cercetările se fac pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Bogdan Ghiroghiţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici