Un copil de opt ani a murit înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră, unde a mers la scăldat

Un copil în vârstă de opt ani a murit înecat, luni, după ce a intrat în Canalul Dunăre - Marea Neagră să se scalde şi nu a mai putut ieşi la suprafaţă, trupul său fiind scos din apă de către pompierii militari.

228 afișări
Imaginea articolului Un copil de opt ani a murit înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră, unde a mers la scăldat

Un copil de opt ani a murit înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră, unde a mers la scăldat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost anunţaţi că un băiat în vârstă de opt ani a dispărut în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, în zona podului de la Murfatlar. El mersese la scăldat împreună cu un prieten, care a şi anunţat autorităţile când băiatul nu a mai putut ieşi la suprafaţă.

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul ISU Dobrogea, printre care şi scafandri, care au început căutările.

După aproximativ o oră, echipele de intervenţie au reuşit să găsească trupul copilului şi să îl aducă la mal, unde medicii au început manevrele de resuscitare. Acestea au continuat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, dar eforturile au fost zadarnice, în cele din urmă fiind constatat decesul băiatului.

Corpul neînsufleţit al copilului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici