Un elefant roz, dus la instituţiile responsabile pentru tergiversarea anchetei „10 august” de un ONG

  • Elefantul roz va fi plimbat, luni, prin Bucureşti, la Palatul Cotroceni, Palatul de Justiţie, Parchetul General, Ministerul Justiţiei, DIICOT, Ministerul de Interne şi Piaţa Victoriei.
  • Peste 59.000 de membri Declic au semnat petiţia ”Vrem anchetă corectă în dosarul 10 august” şi au cerut autorităţilor reluarea cercetărilor.
1101 afișări
Imaginea articolului Un elefant roz, dus la instituţiile responsabile pentru tergiversarea anchetei „10 august” de un ONG

Un elefant roz este plimbat, luni, la toate instituţiile responsabile pentru tergiversarea anchetei „10 august”. Prin acest mod, reprezentanţii societăţii civile marchează doi ani de la protestele din Piaţa Victoriei, în timpul cărora manifestanţi paşnici au fost gazaţi şi bătuţi de jandarmi.

„Elefantul din încăpere, despre care preşedintele Iohannis vorbea în 2017 la una dintre şedinţele de Guvern unde se încerca blocarea Justiţiei, a devenit acum dosarul 10 august. Pentru că elefantul nu mai este vizibil pentru preşedinte, ministrul Justiţiei, procurorul General, DIICOT şi ministrul de Interne, am decis să îl vopsim în roz”, a declarat reprezentantul Declic, Cătălina Hopârteanu.

Elefantul roz va fi plimbat, luni, prin Bucureşti, la Palatul Cotroceni, Palatul de Justiţie, Parchetul General, Ministerul Justiţiei, DIICOT, Ministerul de Interne şi Piaţa Victoriei.

Peste 59.000 de membri Declic au semnat petiţia ”Vrem anchetă corectă în dosarul 10 august” şi au cerut autorităţilor reluarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici