Un elev a fost bătut în curtea unui liceu din Ploieşti de un bărbat care a sărit gardul unităţii

Un elev de clasa a XIII-a de la Colegiul "Elie Radu" din Ploieşti a fost lovit de un bărbat din afara unităţii de învăţământ, care a sărit gardul şi a intrat în curtea şcolii, atât tânărul agresat, care, la rândul său, a ripostat, cât şi agresorul fiind amendaţi şi refuzând să depună plângere.

182 afișări
Imaginea articolului Un elev a fost bătut în curtea unui liceu din Ploieşti de un bărbat care a sărit gardul unităţii

Un elev a fost bătut în curtea unui liceu din Ploieşti de un bărbat care a sărit gardul unităţii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Prahova, profesorul Gheorghe Borovină, incidentul a avut loc, luni, în curtea Colegiului "Elie Radu" din Ploieşti.

Astfel, un bărbat din afara şcolii a sărit gardul şi a agresat un elev de clasa a XIII-a, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă fiind solicitat să intervină.

Medicii au constatat că rănile provocate elevului în urma incidentului nu sunt grave.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a afirmat că, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în timp ce se afla în curtea şcolii elevul, în vârstă de 20 de ani, a aruncat cu o piatră către gardul unităţii de învăţământ chiar în momentul în care prin zonă trecea agresorul.

Bărbatul s-a enervat, crezând că elevul a vrut să îl lovească, a intrat în curtea şcolii şi l-a lovit pe elev. La rândul său, elevul agresat a ripostat, iar în final amândoi au ajuns la Poliţie, unde au fost sancţionaţi contravenţional.

Nici elevul agresat, nici agresorul nu au depus plângere, a precizat reprezentantul Poliţiei Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici