Un elev a fost tăiat cu un briceag, în timpul unui conflict pe o stradă din Sectorul 2. Patru dintre elevii implicaţi, reţinuţi

Un elev în vârstă de 16 ani a fost dus, miercuri, la Spitalul "Sfântul Pantelimon", după ce a fost tăiat cu un briceag, în timpul unui conflict la care au participat mai mulţi tineri, cu vârste între 16 şi 20 ani, toţi elevi de la Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida".

797 afișări
Imaginea articolului Un elev a fost tăiat cu un briceag, în timpul unui conflict pe o stradă din Sectorul 2. Patru dintre elevii implicaţi, reţinuţi

Un elev a fost tăiat cu un briceag, în timpul unui conflict pe o stradă din Sectorul 2. Patru dintre elevii implicaţi, reţinuţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE 18: 20 Patru dintre elevii care s-au încăierat în sectorul 2 cu săbii şi cuţite, reţinuţi

Patru dintre cei nouă elevi ai Colegiului "Dimitrie Leonida" din Capitală ridicaţi miercuri de Poliţie după ce s-au încăierat cu săbii, cuţite şi bastoane telescopice au fost reţinuţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Doi dintre cei reţinuţi au vârsta de 17 ani, unul are 18 ani, iar al patrulea, 20 de ani, au precizat sursele citate.

Ei vor fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 2, cu propunerea de arestare preventivă.

Aceleaşi surse au mai precizat că toţi cei nouă elevi duşi la audieri sunt urmăriţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, patru dintre aceştia fiind cercetaţi şi pentru port ilegal de armă albă.

Conflictul a fost aplanat de către poliţiştii care au venit la faţa locului după ce un martor a sunat la numărul de urgenţă 112.

Comisarul şef Cătălin Păştin, şeful Secţiei 9 Poliţie a anunţat că la faţa locului au fost găsite obiecte contondente, bastoane telescopice, cuţite şi o sabie.

După finalizarea audierilor, a mai spus Păştin, este luată în calcul şi "o măsură preventivă pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice".

Trei elevi audiaţi la Secţia 9 Poliţie în cazul conflictului au fost transportaţi de anchetatori la Spitalul "Sfântul Pantelimon", după ce au acuzat dureri.

Trei dintre elevii ridicaţi de poliţiştii Secţiei 9 după ce, în jurul orei 8.00, au fost implicaţi într-o bătaie pe o stradă din Sectorul 2, în timpul căreia s-au folosit şi cuţite, au fost transportaţi la spital chiar de către poliţişti, după ce au acuzat dureri în mai multe părţi ale corpului.

Iniţial, din primele informaţii, poliţiştii susţineau că la unitatea spitalicească nu a rămas internat niciunul dintre tinerii implicaţi în scandal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici