Un fast food din Galaţi a fost închis după ce un client a filmat gândaci plimbându-se prin vitrine

Un fast food din centrul oraşului Galaţi a fost închis de comisarii Protecţiei Consumatorului după ce un gălăţean a postat pe Facebook imagini cu gândaci care se plimbă prin vitrine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

360 afișări
Imaginea articolului Un fast food din Galaţi a fost închis după ce un client a filmat gândaci plimbându-se prin vitrine

Un fast food din Galaţi a fost închis după ce un client a filmat gândaci plimbându-se prin vitrine

Câteva echipe de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Galaţi şi de la Direcţia de Sănătate Publică au mers în control la un fast food din centrul oraşului, după ce imaginile postate de un gălăţean au devenit virale pe Facebook.

În filmul făcut de bărbat se pot vedea mai mulţi gândaci care se plimbă prin vitrine.

În urma verificărilor, inspectorii au găsit mai mulţi gândaci vii şi morţi.

Ca urmare, proprietarul unităţii a fost amendat cu 10.000 de lei de comisarii de la Protecţia Consumatorului şi cu 13.000 de lei de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

„S-a dispus închiderea unităţii pentru o perioadă de cel mult şase luni. Ei pot remedia problemele descoperite mult mai rapid. S-a dat şi o amendă de 10.000 de lei. Am găsit mai mulţi gândaci vii şi morţi, dar au fost şi alte probleme legate de materia primă. Când îşi vor rezolva problemele, vor putea cere redeschiderea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Galaţi, Carmen Tudor.

Potrivit acesteia, comisarii CPC Galaţi şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică vor verifica şi alte unităţi de tip fast food din oraş.

Taguri:
fast food,
opc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici