Un fermier din judeţul Olt este terorizat de câini maidanezi, care i-au ucis aproape 30 de oi: Am chemat poliţia, primăria, nu au făcut nimic

  • Un fermier din Scorniceşti, judeţul Olt, afirmă că este terorizat de o haită de câini, care i-au ucis până acum 27 de oi.
  • Bărbatul se plânge că autorităţile nu fac absolut nimic pentru a-l proteja de câinii extrem de periculoşi.
130 afișări
Imaginea articolului Un fermier din judeţul Olt este terorizat de câini maidanezi, care i-au ucis aproape 30 de oi: Am chemat poliţia, primăria, nu au făcut nimic

Bărbatul a povestit că este vorba despre trei-patru câini fără stăpân, care sunt hrăniţi de angajaţii unei societăţi din vecinătatea fermei sale. Atacurile maidanezilor au început în urmă cu două săptămâni şi au culminat vineri dimineaţă, cu un atac chiar asupra lui.

„Acum două săptămâni, mi-au omorât două oi. Părinţii mei s-au dus la paznicii societăţii de unde provin aceşti câini, să le spună să închidă animalele, dar au zis că nu sunt câinii lor. Pe 22 august mi-au omorât 11 animale, iar vineri dimineaţă alte 16. Suntem pur şi simplu terorizaţi”, a declarat Costin Radu.

Autorităţile sunt acuzate că nu acţionează

„Am chemat Poliţia, a venit primăria, nu au făcut nimic. Ei spun că nu sunt câinii acelei societăţi, că ar fi sălbatici, şi că ar aparţine Fondului de Vânătoare. Dar nu este adevărat, i-am filmat eu când intră în curte la societatea aia”, a declarat bărbatul pentru Gândul.

Fermierul mai spune că la 112 i s-ar fi spus că nu este o urgenţă faptul că nişte câini îi atacă oile.

„Când am sunat de la 112, mi s-a transmis că trebuie să sesizez poliţia de aici, de la Scorniceşti, că nu trebuie ei de la 112 să-mi păzească mie oile”, mai susţine Radu Costin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici