Un fost motel din Bicaz e în flăcări VIDEO

  • Pompierii nemţeni intervin, miercuri dimineaţă, la un incendiu izbucnit la fostul motel Bicaz din oraşul Bicaz, judeţul neamţ.
  • Incendiul se manifestă generalizat la acoperiş pe o suprafaţă de 250 mp.
483 afișări
Imaginea articolului Un fost motel din Bicaz e în flăcări VIDEO

FOTO Ziar Piatra Neamţ/Facebook

ISU Neamţ precizeză că în motel nu erau cazaţi turişti.

Intervin pompieri din Piatra Neamţ cu 4 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie la înălţime şi o ambulanţă SMURD, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din oraşul Bicaz şi comunele Bicaz-Chei Dămuc.

Intervenţia este dificilă, având în vedere că se manifestă generalizat la acoperiş, pod şi mansardă.

Clădirea este construită din lemn, ceea ce îngreunează intervenţia.

Amprenta la sol a construcţiei este de aproximativ 400 mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici