Un fost senator i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe plaja din Eforie. Poliţia l-a amendat pentru încălcarea Ordonanţei Militare

  • Un fost senator al României a petrecut Floriile pe plaja din Eforie
  • Acesta i-a organizat soţiei o masă romantică de ziua ei de nume
  • Poliţia i-a amendat cu 2000 de lei pentru încălcarea Ordonanţei Militare
3041 afișări
Imaginea articolului Un fost senator i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe plaja din Eforie. Poliţia l-a amendat pentru încălcarea Ordonanţei Militare

Un fost senator i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe plaja din Eforie. Poliţia l-a amendat pentru încălcarea Ordonanţei Militare

Christian Gigi Chiru, fost senator al României, i-a pregătit soţiei, de Florii, o masă romantică pe unul dintre digurile plajei din Eforie. Aceştia au postat clipul pe Facebook iar comentariile au început să curgă:
 
Pe declaraţie ce aţi scris? Nu de alta dar cum sfidaţi voi legile să le sfideze şi alţii”, a întrebat unul dintre internauţi.
 
Soţia senatorului a răspuns că sunt în faţa casei, în curte: „Noi suntem în faţa casei (în curte)”, a fost mesajul transmis de femeie.
 
În urma apariţiei filmuleţului în spaţiul public, poliţia s-a sesizat şi i-a amendat pe cei doi cu 2000 de lei pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3:
 
„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Christian Gigi Chiru a fost senator al României în legislatura 2012-2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici