Un judecător a ajuns la spital, în urma unei bătăi între două grupuri în centrul Timişoarei

Două grupuri formate din opt persoane s-au bătut, duminică dimineaţa, în centrul Timişoarei, patru bărbaţi, printre care un judecător, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3513 afișări
Imaginea articolului Un judecător a ajuns la spital, în urma unei bătăi între două grupuri în centrul Timişoarei

Un judecător a ajuns la spital, în urma unei bătăi între două grupuri în centrul Timişoarei

Incidentul a avut loc, duminică dimineaţa, în zona Catedralei Mitropolitane, din centrul Timişoarei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sîrbu, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că un conflict spontan a izbucnit, în jurul orei 05.00, între două grupuri formate din opt bărbaţi.

“În cursul dimineţii, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza municipiului Timişoara, în zona catedralei, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, motiv pentru care poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii efectuând cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a afimat Ionuţ Sîrbu.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Timiş, în conflict a fost implicat şi un judecător din Timişoara care, alături de alţi trei bărbaţi, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Judecătorul are o leziune la nivelul gâtului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici