Un microbuz cu 10 pasageri a luat foc în mers la intrarea în Iaşi / Traficul a fost blocat 40 de minute

Un microbuz de transport persoane a luat foc în mers la intrarea în localitatea ieşeană Leţcani. Pasagerii au ieşit singuri din maşină, iar flăcările au fost stinse de pompieri.

930 afișări
Imaginea articolului Un microbuz cu 10 pasageri a luat foc în mers la intrarea în Iaşi / Traficul a fost blocat 40 de minute

Un microbuz cu 10 pasageri a luat foc în mers la intrarea în Iaşi / Traficul a fost blocat 40 de minute

Microbuzul a luat foc în mers, în Leţcani, comună aflată la intrarea în municipiul Iaşi.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a Judeţului Iaşi a fost solicitat să intervină pe 4 martie, în localitatea Letcani, la un incendiu al unui microbuz. Zece persoane s-au autoevacuat, iar incendiul a fost stins în scurt timp. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire", a declarat pentru Mediafax Gabi Covăsneanu, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ 40 de minute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici