Un microbuz, cu 18 persoane la bord, s-a răsturnat în judeţul Suceava | FOTO

Un microbuz în care se aflau 18 persoane s-a răsturnat, marţi, în judeţul Suceava, o femeie în vârstă de 20 de ani fiind rănită şi transportată la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

3563 afișări
Imaginea articolului Un microbuz, cu 18 persoane la bord, s-a răsturnat în judeţul Suceava | FOTO

Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat în judeţul Suceava | FOTO

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în afara carosabilului, la Dumbrăveni, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

În microbuz se aflau 18 persoane, dar o femeie a avut nevoie de îngrijiiri medicale, fiind transportată la spital.

"Din fericire, nu au fost răniţi grav. O singură persoană de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, cu leziuni uşoare, mai multe speriată era, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici