Un microbuz cu 22 de călători s-a răsturnat pe DN 67. Cinci persoane, la spital

Un microbuz în care se aflau 22 de pasageri s-a răsturnat într-un şanţ, duminică, pe DN 67, în localitatea gorjeană Scoarţa, cinci persoane fiind transportate la spital în urma accidentului.

709 afișări
Imaginea articolului Un microbuz cu 22 de călători s-a răsturnat pe DN 67. Cinci persoane, la spital

Un microbuz cu 22 de călători s-a răsturnat pe DN 67. Cinci persoane, la spital (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Accidentul a fost provocat de o şoferiţă care, potrivit poliţiştilor, s-a angajat într-o depăşire într-un loc unde nu era permis acest lucru, respectiv în vârful unei pante cu vizibilitate redusă, unde drumul s-a îngustat de la două benzi la o bandă.

Pentru a evita impactul cu autoturismul, şoferul unui microbuz a tras de volan, iar autovehiculul a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, rămânând înclinat.

În microbuz, care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Târgu Jiu, se aflau 22 de pasageri.

În urma accidentului, cinci pasageri din microbuz au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, iar potrivit medicilor trei dintre aceştia au suferit atacuri de panică, iar ceilalţi doi au suferit răni uşoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici