Un microbuz cu nouă pasageri s-a răsturnat pe DN 17, în judeţul Suceava

Circulaţia este blocată pe DN 17, sensul de mers Bistriţa - Poiana Stampei, după ce şoferul unui microbuz în care se aflau nouă pasageri a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a răsturnat, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

490 afișări
Imaginea articolului Un microbuz cu nouă pasageri s-a răsturnat pe DN 17, în judeţul Suceava

Un microbuz cu nouă pasageri s-a răsturnat pe DN 17, în judeţul Suceava. Trei persoane au fost rănite uşor

"Pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, judeţul Suceava, şoferul unui microbuz în care se aflau nouă pasageri a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a răsturnat pe sensul de mers Bistriţa - Poiana Stampei", se arată într-un comunicat de presă al Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Trei persoane a fost rănite uşor, iar celelalte şase sunt în curs de verificare de către medicii sosiţi la faţa locului.

Circulaţia este blocată pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici