Un muncitor a murit pe un şantier al Universităţii din Craiova

Un muncitor care lucra pe un şantier din Craiova a murit, vineri, după ce a fost strivit între un panou metalic pe care îl demonta şi o conductă, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă spunând că victima nu a respectat normele de securitate în muncă.

256 afișări
Imaginea articolului Un muncitor a murit pe un şantier al Universităţii din Craiova

Un muncitor a murit pe un şantier al Universităţii din Craiova (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc pe un teren al Universităţii din Craiova, în apropierea Facultăţii de Electrotehnică, unde se construieşte Institutul de Cercetări în Ştiinţe Aplicate.

Inspectorul Silviu Poenaru de la Inspectoratul Teritorial de Muncă a declarat că bărbatul era dulgher şi era şeful echipei de muncitori.

"Era o lucrare de decofrare, iar muncitorul era şeful formaţiei de dulgheri. Nu a respectat normele de securitate a muncii şi a fost strivit între un panou metalic pe care îl demonta şi o conductă", a spus Poenaru, care a precizat că muncitorul era singur acolo.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale SMURD, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

La locul incidentului a ajuns şi mama muncitorului, căreia i s-a făcut rău, primind îngrijiri medicale de la echipajul unei ambulanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici