Un nou bilanţ al gripei porcine: 2.666 de cazuri confirmate

Alte 211 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Bucureşti (58), judeţele Hunedoara (26) şi Botoşani (20), totalul la nivel naţional fiind de 2.666, informează, joi, Ministerul Sănătăţii (MS).

46 afișări
Imaginea articolului Un nou bilanţ al gripei porcine: 2.666 de cazuri confirmate

Un nou bilanţ al gripei porcine: 2.666 de cazuri confirmate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Ministerului Sănătăţii, 18 cazuri de gripă nouă au mai fost confirmate în judeţul Dâmboviţa, câte 13 în Dolj şi Iaşi, 12 în Neamţ, câte 10 în Galaţi şi Suceava, şase în Sibiu, cinci în Mureş, patru în Prahova, câte trei în Argeş, Harghita şi Vaslui, două în Bacău, câte unul în Buzău, Cluj, Constanţa, Olt şi Ilfov.

Miercuri au fost suspendate, pentru şapte zile, cursurile la Liceul Sportiv nr. 7 din Deva şi la Şcoala Generală din comuna Boşorod, ambele din judeţul Hunedoara, precum şi la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.

O decizie similară a fost luată, începând de joi, pentru Liceul "Nicolae Iorga" din Bucureşti şi Colegiul "Mihai Eminescu" din Buzău, a precizat Ministerul Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici